Billede: Copenhagen.Bentleymotors.com

Bentley Motors fejrer 20 års tilstedeværelse i Danmark gennem Bentley Copenhagen. Jubilæet falder også sammen med 20-års jubilæet for Continental GT. Lanceret i 2003, var grand toureren den første helt nye Bentley i den moderne Bentley i moderne tid, den første med firehjulstræk og med den innovative W12-motor. For tyve år siden var den første bil, der blev solgt af Bentley Copenhagen var en Continental GT Dark Sapphire. For at fejre det, vil to Continental GT-modeller blive udstillet udstillet hos Bentley Copenhagen, en facilitet administreret af Semler Gruppen og mærkets eneste detailpartnerskab i Danmark. Den første er en Continental GT Convertible S i Orange Flame, den anden en anden en Continental GT Convertible Speed i Opalite, med W12 TSI’en, hvis bestillinger ordrer ophører i midten af november i Europa. november i Europa, da Bentley bevæger sig mod en elektrificeret fremtid med den Beyond100